Najlepše lokacije za poročno zabavo

Slovenijo odlikuje raznolikost poročnih lokacij in jaz kot poročni fotograf prisoten na teh lokacijah sem zbral in bom predstavil najboljše. Izbirata lahko med gradovi, dvorci, hoteli, restavracijami, vilami in številnimi kotički v objemu narave. Na voljo so lokacije za intimne poroke ali velika slavja, lokacije za poroko na prostem ali v romantičnem zavetju štirih zidov. Glede na število gostov, stil vajine poroke in glede na to, od kod prihajata, si bosta tukaj lahko ogledala nekaj primerov.

 

 Baročni dvorec Štatenberg

Stoji na obrobju Haloz v bližini kraja Makole. Prežet z bogato zgodovino je danes eden najbolj priljubljenih poročnih lokacij pri nas. Dvorec namreč na enem mestu nudi možnost civilnega in cerkvenega obreda ter poročne pogostitve in slavja. S svojimi razkošnimi in velikimi sobanami ter prečudovitim dvoriščem ponuja možnost večjih in tudi manjših poročnih slavij.

  • Razkošna grajska poroka.
  • Čudovita naravna kulisa.
  • Ekskluzivni najem celotne lokacije.

FOTO UTRINKI IZ POROKE

 

Posestvo Frjan

Se nahaja v neposredni bližini Ljubljane, kjer se lahko sprostite in se prepustite brezskrbnim trenutkom. Želite nekaj posebnega, s čimer boste očarali povabljene? Potem je zabava ali dogodek na njihovem posestvu kot nalašč za vas, vaše prijatelje ali poslovne partnerje. Našli jih boste v kraju Briše pri Polhovem Gradcu 18, v neposredni bližini Ljubljane med občinama Horjul in Dobrova – Polhov Gradec, kjer se nahaja košček raja na zemlji – posestvo Frjan.

FOTO UTRINKI IZ POROKE

 

Rajski otok Proseniško

Rajski otok zaradi svoje edinstvene lokacije ponuja možnost tako vintage kot zelo eleganten stil poroke. Ambient, izbiro barve, dekoracije in okolice v celoti prilagodimo vašim željam. Ker vemo, da je poročni dan eden izmed najpomembnejših dni v vašem življenju, pripravi dogodka posvetimo zelo veliko pozornosti. Prostor za civilni obred lahko v dogovoru z matičnim uradom organiziramo na vodni gladini Rajskega otoka. Na manjšem pomolu bosta usodni “da” izrekla sama, s pričami in matičarjem. Na gladini velikega pomola pa se vama lahko pridruži 50 svatov, ostali pa lahko poročni obred spremljajo iz vodne gladine. Priprava poročnega pomola vključuje: pripravo poročne mize in prostora, pripravo poročnega paviljona z obokom in lanternami, postavitev stolov za mladoporočenca in priči.

 

Panonska vas

Zagotovo ste že slišali za Panonsko vas, malo idilično vasico, idealno za miren oddih ali družinski vikend. Vse hiše so grajene v tradicionalni arhitekturi, z glineno ometanimi fasadami, strehe pa so pokrite s trstiko. Panonska vas je odlična lokacija za poročno slavje.

 

Orehov gaj

V Orehovem gaju vam pripravimo simpatičen poročni prostor pod orehi, zabavate in družite pa se lahko po celem posestvu. Na osrednjem delu posestva je dovolj prostora in strehe tudi za več kot 200 ljudi. V primeru slabega vremena ste lahko ves čas pod streho, po 24 uri zvečer pa se zabava lahko nemoteno nadaljuje v našem večnamenskem notranjem prostoru Kozolec za 100 oseb. Dogodek pri nas si boste zapomnili po prijetnem ambientu ter dobri energiji prostora in organizacijske ekipe. Zadovoljni bodo tudi otroci, ki se klasičnih gostinskih prostorov hitro naveličajo.

  • datum

    January 1, 1970

  • naročnik

    N/A

  • kategorije