Poročna zgodba na Bledu Nike in Bora

V sproščenem in sončnem dopoldnevu smo začeli s fotografiranjem priprav pri ženinu na notranjskem v kraju Rovte pri Logatcu. Fotografiranje smo nadeljevali pri nevesti na čudoviti kmetiji v vasici Kupljenik. Lokacija je znana po Babjem zobu bližina Bohinjske bele.

Glavni del fotografiranja smo imeli na pravljičnem Bledu v okolici Vila Bled na najbolj znani lokaciji Belvedera. Čudovita lokacija za poročno fotografiranje.

Zabava na Šmarjetni gori nad Kranjem in odličen žur z Mladimi Korenjaki je bil v  Hotel Bellevue. Ta nevpadljivi hotel na vrhu Šmarjetne gore je 6 km oddaljen od Gorenjskega muzeja ter 15 km od gradu Brdo in sprehajalnih poti v parku Brdo.

Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave.
Odmaknjeni so od vsakdanjega mestnega vrveža na prelepem hribčku nad mestom Kranj iz katerega se razprostira pogled na skoraj 20% Slovenije. Hkrati pa smo blizu letališču Jožeta Pučnika (13km.), Ljubljani (25km.), Bledu (26km.),…

Pri njih imate lahko vse na enem mestu!
Pri civilnem delu lahko dahnete da v družbi prelepega razgleda nad mestom Kranj in okolico na hotelskem vrtu, pred bogom lahko svojo ljubezen potrdite v cerkvici svete Marjete iz 9.st., ki stoji poleg hotela, slavje pa pripravimo v restavraciji Bellevue, ki sprejme do 250 ljudi, v kateri boste v dobri družbi ob odlični hrani in glasbi lahko uživali do jutranjih ur.