Virtualni ogledi Foto in Video 360°

 

 

 

Ko zajameš trenutek v pravem pomenu 

  • Najnovejša tehnologija video in foto produkcije.
  • Posebna oprema omogoča snemanje in fotografiranje  360° stopinjski video.
  • Odlična priložnost, da na inovativen način poveste svojo zgodbo.
  • Zajemite najlepše trenutke okoli sebe iz vsakega zornega kota hkrati pa naj bo to poroka, rojstno-dnevna zabava ali vaš privatni dogodek.
  • Primerno za predstavitev ali promocijo vašega podjetja.
  • Pošljite povpraševanje in sestavili vam bomo ponudbo
  • Prepustite nam zahtevno obdelavo videa.

Večji obisk, več potencialnih strank – večja prodaja! 

KAJ JE 360° VIRTUALNI SPREHOD?

360° virtualni sprehod je edinstvena storitev. Obiskovalec se prestavi v virtualni prostor, kjer se nemoteno sprehaja med prostori in raziskuje podrobnosti.

KOMU JE STORITEV NAMENJENA?

Storitev ima zelo široko področje uporabe. Med trenutno najpogostejšimi uporabniki so ponudniki nepremičnin, arhitekti, gradbeniki, inženirji, nepremičninske agencije, ponudniki turističnih namestitev, avto saloni  in podobno.

 Vodeni 3D ogledi

Vodeni ogled je video, ki obiskovalcu prikaže različne izpostavljene točke nepremičnine. Vodeni ogled omogoča obiskovalcu, da hitro vidi tiste stvari, ki se naročniku zdijo ključnega pomena, hkrati pa mu dopušča, da se sam samostojno premika med različnimi točkami pogleda. Vodeni ogledi še dodatno doprinesejo k virtualnemu sprehodu kot zelo interaktiven način predstavitve željene nepremičnine.

Pošlji POVPRAŠEVANJE

_________________________________________________________________________________________________________________

05 Salon Octavia 01 PSC Praprotnik Velenje

PSC PRAPROTNIK Velenje

predstavitev avtomobila:

  1. AVTO OCTAVIA Ambition 2.0 TDI
  2. KAROQ – Ambition 1.5 TSI ACT

 

 

 

 

 

Zana – center za nego telesa - 05 recepcija Kuula

Zana – center za nego telesa

Masaže in terapije
Sprostite svoje telo, misli in duha. Naredite nekaj za svoje zdravje.

Psihološke storitve
Osvobodite se zastarelih vzorcev svoje preteklosti in poskrbite za boljšo prihodnost.

Manualne terapije in tehnike
Povečajte sklepno gibljivost, zmanjšajte bolečino in izboljšajte prožnost mehko tkivnih struktur.

Informacije: center-zana.si/

 

CTN Stari trg 11 Velenje - Vhod Kuula

Kreativni center Čuk Stari trg 11 Velenje

Kreativni center Čuk na naslovu Stari trg 11, Velenje je že več let  popolnoma dotrajan in v slabem gradbenem stanju. Zato se je Mestna občina  Velenje odločila, da bo objekt porušila in zgradila novega. Vsebinski namen  obravnavane investicije je pridobitev novih poslovnih površin za obrtno  dejavnost v okviru programa zagotavljanja podpornih storitev za obstoječa start  up podjetja, ki jih na obravnavanem območju še ni in s tem povezati na novo  ustanovljene vsebine Saša inkubatorja v PC Standard.

prireditveni oder 01

Vista – park z razgledom

Virtualni sprehod po prireditvenem prostoru – Vista – park z razgledom. Poleg tega si lahko ogledate Velenjsko plažo, nasip med Velenjskim in Šoštanjskim jezerom in gradnjo hitre ceste.

Mobile Homes Vitolina Exclusive

Mobilne hiše Vitolina

Izdelujejo mobilne hiše, namenjene posebej za uživanje in relaksacijo. So idealna izbira za umik iz stresnega vsakdana. Za vse ljudi, ki si želijo udobnega preživljanja prostega časa in počitnic v naravi.

Nepremičnina

Predstavitev nepremičnine za ogled in prodajo.

Fotografska razstava Roman Bor - Velenje moj ponos - Galerija 1 Kuula

Fotografska 3D razstava Roman Bor – Velenje moj ponos

Mnogo galerij, muzejev, trgovin in poslovnih prostorov je zaradi trenutnih razmer zaprtih. Virtualni obisk vam omogoča, da si vse to ogledate iz svojega fotelja. Vse zainteresirane vabim, da predstavijo svoje lokacije s pomočjo 3D virtualnega prostora. Kontaktirajte me!

Po razstavi, postavljeni v 3D virtualni prostor, se lahko sprehodite preko POVEZAVE ZA VSTOP V SPLETNO GALERIJO.

Grad Žovnek Braslovče

Virtualni 360° ogled gradu Žovnek Braslovče

Revitalizacija razvalin gradu Žovnek pri Braslovčah. Sprehodite se po gradu in si oglejte kako potekajo obnovitvena dela na gradu po letu 1993. Grad Žovnek je zagotovo eden najstarejših gradov na Slovenskem. Kdo so bili graditelji prvotnega gradu ni znano. Prvi znan lastnik, ki ga literatura omenja v 12. stoletju, je bila družina Savinjski. Ta se je okoli leta 1150 preimenovala v Žovneške. Kontaktirajte me!

Po razstavi, postavljeni v 3D virtualni prostor, se lahko sprehodite preko POVEZAVE ZA VSTOP V SPLETNO GALERIJO.

IMG_20210429_150526_00_022.insp

Ruševine Vile Ružička – Dobrna

Še en kulturni spomenik iz preteklosti Dobrne, ki samo še v grobem nakazuje svojo imenitno preteklost. Če se odpravimo le malo iz središča kraja v smeri Hudičevega grabna, ga boste uzrli na desni strani ceste, skoraj povsem skritega v zaraščenem okolju. Stavba je zrasla na mestu nekdanje Grobelnikove kmetije, ki jo je sredi 19. stoletja pozidal grof Aichelburg, pozneje pa jo je kupil graditelj železniškega mostu v Zidanem mostu, inženir Heider, po katerem se je dolgo tudi imenovala. Šele leta 1913 je prišla v posest iz Romunije priseljene židovske družine Ružička, ki jo je posedovala do zadnje svetovne vojne.

slika znak 360

Vinogradniški muzej Maribor

V starem mestnem jedru Mestna občina Maribor ureja propadajočo stavbo iz 17. stoletja na Vojašniški ulici 14, ki je predvidena za vzpostavitev vinogradniškega muzeja oziroma Muzeja vin, v katerem bodo obiskovalci lahko doživeli bogato vinsko tradicijo v Mariboru. Obnova se odvija v sklopu projekta revitalizacije Vojašniškega trga z okoliškimi objekti.

Obnovo je izvajalo podjetje SGP KOGRAD IGEM ZOD d o.o.

grad borl foto izziv 1

Virtualni ogled obnove gradu Borl Cirkulane

Po obnovi bi prostore v upravljanje prevzel Prirodoslovni muzej Slovenije.V letu 2020 pa je le dočakal pričetek njegove delne obnove, ki jo je izvajal SGP KOGRAD IGEM ZOD d.o.o.

Kako je potekala obnova si lahko ogledate v video predstavitvi, kakšen je pa grad po obnovi pa se virtualno sprehodite po obnovljenih prostorih gradu Borl. Fotografiranje in virtualno izvedbo je izvajalo podjetje Foto “IZZIV Roman Bor s.p.