Presets – Lr and Ps

ZAKAJ POTREBUJEM PRESETE?

Glavna prednost uporabe presetov je prihranek časa za urejanje fotografij. V kratkem času boste namreč dosegli videz fotografije, ki bo navdušila oz. ustvarila “vau” efekt. So enostavni za uporabo in z njimi ohranite konsistentnost vašega profila. Primerni so za vsakogar. Tudi če niste nikakršen profesionalec in tako o fotografiji kot o urejanju ne veste ničesar, se lahko uporabe presetov naučite brez težav.

V KATEREM PROGRAMU LAHKO UPORABIM VAŠE PRESETE? 

Preseti so ustvarjeni za program Adobe Lightroom, ki predstavlja močno orodje za urejanje fotografij na profesionalnem nivoju. Primerni so za različice Lightroom 4, 5, 6, CC in Classic CC na računalniku (“Desktop version”)

NA KATERIH SLIKAH DELUJEJO PRESETI?

Presti delujejo na vseh fotografijah. V času izdelovanja presetov smo jih testirali na različnih slikah uporabnikov in izkušenih fotografov.

Za najboljši učinek, v kolikor le imate to možnost, priporočamo fotografiranje v RAW formatu, ki ga večinoma podpirajo fotoaparati. Preseti bodo dobro delovali tudi pri uporabi drugih formatov npr. JPEG formata, ki je najpogostejša oblika.

 

LIGHT & AIRY DESKTOP 

Izberite najmodernejše barve za vaše prednastavitve: tople roza pastelne tone skupaj s temnimi zelenimi barvami. Naredite svoje fotografije svetlejše s samo enim klikom! Čiste bele barve, zmanjšani poudarki in povečan kontrast omogočajo, da se vaše fotografije izstopajo.

6 Lightroom presetov za računalnike (Ligthroom 4, 5, 6, CC & Classic – Mac ali Windows)

Ne glede na to ali vas je sem pripeljala zgolj radovednost ali pa ste na tem področju že domači, si delovanje vseh 6 presetov oglejte v spodnji galeriji.

Navodila za namestitev PDF

cena 12€

ZAKAJ POTREBUJEM PRESETE? Glavna prednost uporabe presetov je prihranek časa za urejanje fotografij. V kratkem času boste namreč dosegli videz fotografije, ki bo navdušila oz. ustvarila “vau” efekt. So enostavni za uporabo in z njimi ohranite konsistentnost vašega profila. Primerni so za vsakogar. Tudi če niste nikakršen profesionalec in tako o fotografiji kot o urejanju ne veste ničesar, se lahko uporabe presetov naučite brez težav.

42 ROYAL WEDDING DESKTOP LIGHTROOM PRESETS

42 Lightroom presetov za računalnike (Ligthroom 4, 5, 6, CC & Classic – Mac ali Windows)

Profesionalna in kakovostna poročna fotografija za fotografe. Prihranite čas za urejanje in ustvarite čudovite slike z le nekaj prilagoditvami. Navdihnil je Veliki Gatsby za organske tone in film. Mehke barve in subtilni odtenki, ki ustvarjajo prefinjene fotografije.

Prednastavitve Royal Wedding Lightroom so eden izmed najbolj neverjetnih izdelkov, ki vam omogoča, da dodate razpoložljive tone, živahnost, nasičenost, subtilno intenzivnost, sence, kontrast in še veliko več, kar prinese neverjetne rezultate. Ta paket je obvezen za profesionalne poročne fotografe.

Ne glede na to ali vas je sem pripeljala zgolj radovednost ali pa ste na tem področju že domači, si delovanje vseh 42 presetov oglejte v spodnji galeriji.

Navodila za namestitev PDF

cena 20€

SUMMER BREEZE DESKTOP LIGHTROOM PRESETS

7 Lightroom presetov za računalnike (Ligthroom 4, 5, 6, CC & Classic – Mac ali Windows)

Poletje je tu! Osupljen videz, nasičeni zeleni toni in žareča koža. Poletni vetrič je eleganten nabor prednastavitev, ki se osredotočajo na ustvarjanje poletnih počitnic na vaših vsakdanjih fotografijah. To je trendovski videz, ki se osredotoča na razpoložljive in ustvarjalne fotografije.Naj bodo vaše vsakdanje fotografije PRO. Sanjske prednastavitve, zaradi katerih bodo vaše fotografije izstopale iz množice.

Ne glede na to ali vas je sem pripeljala zgolj radovednost ali pa ste na tem področju že domači, si delovanje vseh 7 presetov oglejte v spodnji galeriji.

Navodila za namestitev PDF

cena 12€

IG STYLE DESKTOP LIGHTROOM PRESETS

5 Lightroom presetov za računalnike (Ligthroom 4, 5, 6, CC & Classic – Mac ali Windows)

Vsi najnovejši trendi Instagram urejanja fotografij v prednastavitvah IG STYLE! Svetle barve, minimalističen slog, porjavela in žareča koža ter osupljiv sodoben videz. Svetel in zračen občutek se ujema z globokimi toni in visoko kontrastnimi slikami. Vaše slike izstopajo iz množice samo z enim klikom.
Te prednastavitve so osredotočene na manj barv in prikazujejo najboljše lastnosti. Ostrejše in bolj intenzivne slike v nekaj sekundah. Začinjena z globoko rdečimi in temnimi akvanskimi toni.

Ne glede na to ali vas je sem pripeljala zgolj radovednost ali pa ste na tem področju že domači, si delovanje vseh 5 presetov oglejte v spodnji galeriji.

Navodila za namestitev PDF

 

cena 12€

BRIGHT & AIRY DESKTOP LIGHTROOM PRESETS

7 Lightroom presetov za računalnike (Ligthroom 4, 5, 6, CC & Classic – Mac ali Windows)

Svetla, čista in topla prednastavitev je odlična kombinacija za eleganten Instagram vir. Profesionalna prednastavitev, ki je prilagodljiva in se lahko po potrebi prilagodi. Ta kolekcija je popolnoma popolna za dodajanje subtilnih svetlih / rjavih / belih zračnih občutkov in popolnosti vašim slikam, ne da bi bila pretirana.

Ne glede na to ali vas je sem pripeljala zgolj radovednost ali pa ste na tem področju že domači, si delovanje vseh 7 presetov oglejte v spodnji galeriji.

Navodila za namestitev PDF

 

cena 12€

3000+ Photo Overlays Pack

Včasih je zelo težko urediti poročne ali ostale fotografije, ko imate na voljo malo časa in veliko fotografij za urejanje. Bi radi dodali učinek padca z zlatimi listi, ki lepo padajo na tla? Ali želite ustvariti realno popolno sliko, a tega učinka med fotografiranjem ne dosežete? Brez skrbi, Tukaj je način, kako vam lahko pomaga to ustvariti. To je kolekcija prostega padajočega listja, balonov, neba, ognjemeta, konfetov, efekt Bokeh…. ki se prekriva za Photoshop, ki je trenutno za vas uporaben. Vedeti morate, da vam s pomočjo teh prekrivkov Photoshop enostavno uspe doseči zaželen učinek, ne da bi porabili veliko časa. V tem primeru lahko uporabite akcije Photoshopa. Tukaj ponujam vrhunsko zbirko najboljših poročnih prekrivkov Photoshop Action.

CENA 30€