Poročno fotografiranje Brigita in Matej

 

Čarobna poročna zgodba 

Brigite in Mateja 

Poroka, ki se je nedavno odvijala v slikovitem kraju Ilirska Bistrica, je bila resnično nepozaben dogodek. Par in svati so se zbrali v prečudoviti cerkvi Sv. Petra v Ilirski Bistrici, kjer sta izmenjala mladoporočenca svoje zaobljube in se zavezali drug drugemu v večni ljubezni.

Po obredu je sledilo skupno fotografiranje na hribu Svobode, kjer so pari in njihovi najbližji lahko ujeli trenutke s prelepim razgledom v ozadju. Ta slikovita lokacija je bila popolno ozadje za ustvarjanje trajnih spominov na ta poseben dan.

Za nadaljevanje proslave in zabave se je povorka odpravila na Turistično kmetijo Peternelj, kjer je bilo pripravljeno pravo razkošje hrane, pijače in zabave. Obkroženi z idilično pokrajino so se pari in njihovi gostje prepustili veselju in slavju ter uživali v okusnih kulinaričnih dobrotah in dobri glasbi.

Poroka v Ilirski Bistrici je ponudila popolno kombinacijo čarobne cerkvene slovesnosti, čudovitega razgleda na hribu svobode ter nepozabne zabave na Turistični kmetiji Peternelj. Ta dogodek je bil poln ljubezni, sreče in trajnih spominov, ki jih bodo pari nosili v svojih srcih za vedno.