Poročna zgodba Elene in Aljoša na barki Laho Portorož

Poročna zgodba Elene in Aljoša

V čarobnem Portorožu, kjer je sonce nežno objemalo obalo, se je odvijala prav posebna poročna zgodba. Poročno fotografiranje je bilo ob pomolu pomorskega muzeja sta si mladoporočenca izmenjala obljube, ki so jih prežemale sončne iskrice in vonj soli v zraku. Fotografije so ujemale trenutke njune ljubezni, medtem ko sta se smehljala drug drugemu v nežni svetlobi.

Nato smo se  vkrcali na barko Laho in se prepustili valovom Jadranskega morja. Med plutjem ob slovenski obali sta se držala za roke, občudovala razgled ter si šepetala nežne besede ljubezni. Pot ju je vodila mimo čarobnega Pirana, kjer so ozke uličice pričarale pravljico v resničnem svetu.

Ko je barka zaplula naprej proti Izoli, sta se mladoporočenca zazrla v sončni zahod, ki je obarval nebo v tople odtenke. Njuna ljubezen je bila kot morje – globoka, neskončna in polna skritih zakladov. Ob vrnitvi v Portorož je noč oživela s svetlobami in glasbo, ki je odmevala ob valovih. Plesala sta v soju zvezd, obdana z ljubeznijo, ki je bila močnejša od katere koli oceanske struje.