Virtualni sprehodi ogledi Foto in Video 360°

    Večji obisk, več potencialnih strank virtualni sprehodi – 

                   večja prodaja FOTO in VIDEO 360° !

        Ko zajameš trenutek v pravem pomenu 

PSC PRAPROTNIK Velenje

predstavitev avtomobila:

  1. AVTO OCTAVIA Ambition 2.0 TDI
  2. KAROQ – Ambition 1.5 TSI ACT

     Zana – center za nego telesa

Masaže in terapije
Sprostite svoje telo, misli in duha. Naredite nekaj za svoje zdravje.

Psihološke storitve
Osvobodite se zastarelih vzorcev svoje preteklosti in poskrbite za boljšo prihodnost.

Manualne terapije in tehnike
Povečajte sklepno gibljivost, zmanjšajte bolečino in izboljšajte prožnost mehko tkivnih struktur.

Informacije: center-zana.si/

Poslovna stavba Stari trg 11 Velenje

Stanovanjsko poslovni objekt na naslovu Stari trg 11, Velenje je že več let  popolnoma dotrajan in v slabem gradbenem stanju. Zato se je Mestna občina  Velenje odločila, da bo objekt porušila in zgradila novega. Vsebinski namen  obravnavane investicije je pridobitev novih poslovnih površin za obrtno  dejavnost v okviru programa zagotavljanja podpornih storitev za obstoječa start  up podjetja, ki jih na obravnavanem območju še ni in s tem povezati na novo  ustanovljene vsebine Saša inkubatorja v PC Standard.

Prireditveni oder in prostor Velenje

Virtualni sprehod po prireditvenem prostoru. Poleg tega si lahko ogledate Velenjsko plažo, nasip med Velenjskim in Šoštanjskim jezerom in gradnjo hitre ceste.

Mobilne hiše Vitolina

Izdelujejo mobilne hiše, namenjene posebej za uživanje in relaksacijo. So idealna izbira za umik iz stresnega vsakdana. Za vse ljudi, ki si želijo udobnega preživljanja prostega časa in počitnic v naravi.


Predstavitev nepremičnine za ogled in prodajo.

Fotografska 3D razstava Roman Bor – Velenje moj ponos

Mnogo galerij, muzejev, trgovin in poslovnih prostorov je zaradi trenutnih razmer zaprtih. Virtualni obisk vam omogoča, da si vse to ogledate iz svojega fotelja. Vse zainteresirane vabim, da predstavijo svoje lokacije s pomočjo 3D virtualnega prostora. Kontaktirajte me!

Po razstavi, postavljeni v 3D virtualni prostor, se lahko sprehodite preko POVEZAVE ZA VSTOP V SPLETNO GALERIJO.

Virtualni 360° ogled gradu Žovnek Braslovče

Revitalizacija razvalin gradu Žovnek pri Braslovčah. Sprehodite se po gradu in si oglejte kako potekajo obnovitvena dela na gradu po letu 1993. Grad Žovnek je zagotovo eden najstarejših gradov na Slovenskem. Kdo so bili graditelji prvotnega gradu ni znano. Prvi znan lastnik, ki ga literatura omenja v 12. stoletju, je bila družina Savinjski. Ta se je okoli leta 1150 preimenovala v Žovneške. Kontaktirajte me!

Po razstavi, postavljeni v 3D virtualni prostor, se lahko sprehodite preko POVEZAVE ZA VSTOP V SPLETNO GALERIJO.

Ruševine Vile Ružička – Dobrna

Še en kulturni spomenik iz preteklosti Dobrne, ki samo še v grobem nakazuje svojo imenitno preteklost. Če se odpravimo le malo iz središča kraja v smeri Hudičevega grabna, ga boste uzrli na desni strani ceste, skoraj povsem skritega v zaraščenem okolju. Stavba je zrasla na mestu nekdanje Grobelnikove kmetije, ki jo je sredi 19. stoletja pozidal grof Aichelburg, pozneje pa jo je kupil graditelj železniškega mostu v Zidanem mostu, inženir Heider, po katerem se je dolgo tudi imenovala. Šele leta 1913 je prišla v posest iz Romunije priseljene židovske družine Ružička, ki jo je posedovala do zadnje svetovne vojne.

Vinogradniški muzej Maribor

V starem mestnem jedru Mestna občina Maribor ureja propadajočo stavbo iz 17. stoletja na Vojašniški ulici 14, ki je predvidena za vzpostavitev vinogradniškega muzeja oziroma Muzeja vin, v katerem bodo obiskovalci lahko doživeli bogato vinsko tradicijo v Mariboru. Obnova se odvija v sklopu projekta revitalizacije Vojašniškega trga z okoliškimi objekti.

Obnovo je izvajalo podjetje SGP KOGRAD IGEM ZOD d o.o.

Virtualni ogled obnove gradu Borl Cirkulane

Po obnovi bi prostore v upravljanje prevzel Prirodoslovni muzej Slovenije.V letu 2020 pa je le dočakal pričetek njegove delne obnove, ki jo je izvajal SGP KOGRAD IGEM ZOD d.o.o.

Kako je potekala obnova si lahko ogledate v video predstavitvi, kakšen je pa grad po obnovi pa se virtualno sprehodite po obnovljenih prostorih gradu Borl. Fotografiranje in virtualno izvedbo je izvajalo podjetje Foto “IZZIV Roman Bor s.p.

Nacionalni center za celovito rehabilitacijo slepih in slabovidnih

Obnova Nacionalnega centra za celovito rehabilitacijo slepih in slabovidnih (CRSS) na Očesni kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. Sodobni, novi prostori so približek domačega okolja, v katerih se bodo slepi in slabovidni privajali na čim večjo samostojnost in čim širšo vključenost v zasebno, poklicno in javno življenje.

V letu 2022 pa je le dočakal pričetek njegove obnove, ki jo je izvajal SGP KOGRAD IGEM ZOD d.o.o.

Virtualno sprehodite po prostorih Nacionalni center za celovito rehabilitacijo slepih in slabovidnih

Fotografiranje in virtualno izvedbo je izvajalo podjetje Foto “IZZIV Roman Bor s.p.

  VIRTUALNI SPREHOD         Lončarija in Trajberk

Obnovo nekdanje Auerspergove železarne je izvedlo koroško gradbeno podjejte Kograd IGEM d.o.o., ki je posamezna dela zaupalo lokalnim izvajalcem.
Projekt z nazivom “Interpretacijsko – informacijski center območja NATURA 2000 Auerspergova železarna Dvor” je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj ter Ministrstva za kulturo, Občina Žužemberk pa bo projektu zagotovila komunalno infrastrukturo ter ob prevzemu poskrbela za upravljanje centra.

STRUNJAN – Virtualni sprehod 360° krožna učna pot

Razvoj parka se je v letu 2015 nadaljeval z novo učno potjo – Strunjan v podobah morja, ki je zahtevala celovito prenovo informativnih tabel in ureditev postajališč s klopmi. Nadgradili trenutni sistem označevanja poti po parku, z drugačnim načinom podajanja vsebin in popolnejšo predstavitvijo parka. Podjetje foto IZZIV je naredilo virtualni 360° ogled poti na sami trasi in iz zraka. Kliknite na označeno točko in se prestavita na traso.

Domačija Pr‘Brodarju

Domačija Pr‘Brodarju; Gorenja Dobrava 34 4224 Gorenja vas

Domačija Pr’Brodarju je posestvo v osrčju Poljanske doline. Tu se združijo tri velike ljubezni. Ljubezen do ljudi, ljubezen do hrane in ljubezen do čudovitih konj.

Če želite popolno razvajanje, izberite hotel. Če vam je pomemben stik z gostoljubnimi domačini, so prava izbira gostišča in penzioni ali zasebne sobe. Če želite zapustiti mesto, se sprostite na turističnih kmetijah. Če želite približek in vse udobje vašega doma, se odločite za nastanitev v apartmaju. Preverite ponudbo in videli boste, da so nastanitve na Škofjeloškem za vsak žep in za vsak okus.

      Hiša Mineralov

Muzej hiše mineralov predstavlja geološko zbirko mineralov sveta in obsežno zbirko mineralov s področja Slovenije.
Danes je v Hiši mineralov na ogled preko 5000 različnih mineralov zasebne zbirke zbiralca in poznavalca Jožeta Rihtarja.

V zbirki je edinstveni kos jantarja, ki je bil najden v Premogovniku Velenje leta 2008. Poleg zbirke mineralov predstavlja Hiša mineralov tudi geološko zbirko dragih kamnov.

Zbirka ima tudi pester izbor mineralov, ki žarijo v vsem svojem blišču pod ultravijolično svetlobo.