Foto kotiček

Poziraj –  SKLJOC

FOTO KOTIČEK

Poziraj, ŠKLJOC, in fotografija se takoj natisne. Sliki se lahko doda napis ali posvetilo nevesti in ženinu. Možnost nešteto zabavnih pripomočkov. Če ste se odločili rezervirati 2 x fotografa je postavitev in fotografiranje skoraj ZASTONJ !!

KAKO POTEKA:

  1. Naš fotograf prispe na lokacijo dogodka pred začetkom in poskrbi za celotno postavitev foto kotička. Lahko tudi sami poskrbite za ozadje fotografiranja.
  2. Gosti-svati se zabavajo s slikanjem, uporabljajo različne rekvizite in ustvarjajo spomine. Medtem ko se zabava odvija, naša ekipa zagotavlja, da vse poteka gladko. Ker je pri nas vse mobilno, se lahko tudi spomini ustvarjajo na zabavi ( med plesom, fotografiranje za mizo). Saj je za to zadolžen fotograf.
  3. Zabava brez stresa Mi dostavimo, postavimo in odpeljemo, da vam ni treba skrbeti za nič.
  4. Polni paket z dvema fotografoma + foto kotiček je doplačilo 100€. Kasete s filmom se plačajo posebej glede na porabo. Ena kaseta je za 10 posnetkov, cena 10€
  5. Dodajte QR koda z skritim zvokovnim sporočilom ali tekstom presenečenja. Doma preverite, kaj so vam sporočili svatje, ki so na sliki.
  6. Vse slike iz foto stojnice dobite na usb ključku ali v spletni foto galeriji.
  7. Foto kotiček se postavi ko se prispe na lokacijo, kjer bo zabava in je na razpolago dokler se ne porabijo vse naročene kasete za fotografiranje ali max. 23:30.

                                                                                              FOTO KNJIGA GOSTOV

Album kot dodatek k foto kotičku. V album vajini svatje prilepijo fotografijo z vajinim sporočilom ali kakšnim drugim posvetilom. Lahko izbirate med različnimi modeli velikosti 24 x 18,5 cm ali 21,5 x 21,5. Knjiga gostov je že vključena v ceno.

RAZLIČNI REKVIZITI ZA FOTOGRAFIRANJE