Zadovoljstvo naših uporabnikov v enem pogledu

Mnenja strank

Špela N.  ⭐ ⭐ ⭐

Vsem, ki izbirate fotografa bodisi za poroko, bodisi za kakšen drug dogodek, zelo priporočam fotografa Romana Bora. Izmed ogromne ponudbe fotografov sva z možem kontaktirala tudi gospoda Romana in on je bil edini s katerim sva se tudi dobila na sestanku. Ker za njega sva že preko maila vedela, da to je to, ko pa smo se dobili na prvem sestanku, sva bila pa 1000% odločena, da nikogar več ne kontaktirava in se odločiva za njega.
Sama sem se zelo bala, da se na dan poroke ne bom mogla sprostiti ob prisotnosti fotografa, ker nisem navajena tega. Ampak na koncu sploh nisem opazila fotografskega objektiva. Roman je bil ves čas prisoten, ampak obenem tako nevsiljiv, prijazen, sproščen, poln pozitivne energije in idej. Človek se ob njem počuti, kot bi ga poznal že 20 let. Ves čas je v pripravljenosti in ujame vse pomembne trenutke dneva.
Vse pohvale tudi na njegovo odzivnost. Zelo odziven na telefon in mail. Na vsako vprašanje odgovori. Večer pred poroko, ko nismo vedeli kakšno bo vreme, naju je pomiril, da bomo vse speljali ne glede na vreme in se bomo sproti prilagajali situaciji. Fotografije in video wall sva dobila v enem tednu, kvaliteta slik je visoka in slike so profesionalne in s stilom obdelane.

Tako da o njem z možem lahko govoriva samo v superlativih.

Neža M.  ⭐ ⭐ ⭐

Zelo dobra izkušnja! Fotograf je zelo prilagodljiv, korekten, res hitro odziven, cenovno ugoden, slike pa sva prejela v samo 1 tednu. Kvaliteta slik je visoka in tudi slike so profesionalno in s stilom obdelane.
Zelo priporočam 🙂

Suzana Č.  ⭐ ⭐ ⭐

Imela sva priložnost sodelovati z g. Romanom. Že na prvem sestanku sva imela oba dober občutek, da bo na poroki, kar se fotografiranja tiče, vse v najlepšem redu. In res je bilo!!! Profesionalen odnos, nevsiljiv, potrpežljiv in poln idej. Kljub dejstvu, da nismo profesionalci in se ne počutimo dobro, ko se moramo “prisilno” nastaviti fotoaparatu, nas je g. Roman s svojo preprostostjo znal pripraviti na to, da mi samo uživamo v svojem dnevu, sam postal na nek način za nas neviden in nas nato uspel ujeti v trenutkih, ki dajo fotografijam pristnost, preprostost in lepoto hkrati. Prav tako vse pohvale za odzivnost, hitrost pri dostavi fotografij in kvaliteti slik. Top top top!!!! Resnično priporočava in samo tako naprej! Suzana & Milan

Zelo priporočam 🙂

Nika  ⭐ ⭐ ⭐

Zelo profesionalna, prilagodljiva, nevsiljiva in potrpežljiva. Že na našem srečanju marca sva imela dober občutek, da ste dobra ekipa. Najin dan je bil tudi zaradi njiju še lepši! Res sta se cel dan trudila, skakala po res vročem soncu in se trudila zajeti vse trenutke in upoštevati želje. Marsikdo bi rekel, da je to pač taka služba, a se je videlo, da sta res predana svojemu delu. Vsi so opazili, tudi svatje! Vsekakor vas priporočiva! Le tako še naprej.

Mojca O.  ⭐ ⭐ ⭐

G. Bor je odličen, profesionalen fotograf, ki nam je vsem poroko naredil še lepšo, zanimivo, seveda pa imamo na ta lep dogodek veliko prijetnih spominov. Z Romanovo pomočjo na mnogih fotografijah in v poročnem albumu. Bravo Roman, kar tako naprej!!!

Anica B.  ⭐ ⭐ ⭐

S celotno izvedbo, izdelki in odnosom sva bila zelo zadovoljna.

Monika M. ⭐ ⭐ ⭐

Odličen in zelo prijazen. Slike so čudovite! Izdelek sva dobila zelo hitro, tudi tukaj same pohvale. Nimam pripomb, vse super.

Adrijana G.  ⭐ ⭐ ⭐

Zelo zadovoljni.Lepe slike so nastale brez posebnega truda.Ujame pomembne trenutke.

Veronika B.  ⭐ ⭐ ⭐

Super izkušnja…
Potekalo točno tako kot smo se zmenili….

Anita K.  ⭐ ⭐ ⭐

Vse kar sva se dogovorila je držalo. Na dogodku je bil neopazen, slike ki so nastale so super. znal je ujeti pravi trenutek. Tako, da same pohvale in ga priporočam vsakomur.

Tomaž R.  ⭐ ⭐ ⭐

Super fotografije, super vzdušje!

Urška B. ⭐ ⭐ ⭐

Ob vas smo se sprostili skoraj hitreje kot pa ob domačih.  Boljše bi lahko bilo samo vreme pa kaj več časa za še več sproščenih fotografij.

Andreja P. ⭐ ⭐ ⭐

Izpolnil vsa pričakovanja. Super zadovoljna s končnim rezultatom. 🙂

Sonja R. ⭐ ⭐ ⭐

Poročno fotografiranje je bilo čudovito.. Hiter to odziv, pristen odnos. Vse pohvale! 👍

Boštjan P. ⭐ ⭐ ⭐

Ne vem če bi lahko bilo se kaj boljše…. bil je strokoven in poln idej. Zasluzi si najboljšo oceno.

Gregor J. ⭐ ⭐ ⭐

Super. Sreča, da je prišel 2 uri pred dogovorjenim časom in še pred slabim vremenom posnel nekaj čudovitih slik.
Tudi dosegljivost in kasnejše korekcije fotografij – odlično!

Vlasta V. ⭐ ⭐ ⭐

Izredno dober, prijazen, nič vsiljiv, skratka enkraten fotograf, priporočamo!!!

Tilen P. ⭐ ⭐ ⭐

Ne glede na dejstvo, da smo se poznali že pred sestankom za poročno fotografiranje, so bili pristop, razlaga, pogovor, izvedba popolnoma profesionalni! TOP

Monika Š.  ⭐ ⭐ ⭐

Najboljši fotograf 😃 zna prisluhniti in ustreči željam 😃 še nikoli tako uzivala v fotografiranju kot na najin poročni dan 😂 vsekakor ga priporočam tudi ostalim🔝

Tadeja in Simon  ⭐ ⭐ ⭐

Z vsem sem bila zelo zadovoljna. Samo fotografiranje je bilo odlično izpeljano, hitro in s polno dobrimi idejami, fotografije so bile zelo hitro pripravljene in cesa vec si ne bi mogla zeleti. Fotoalbum z veseljem pokažem saj so slike zeli lepe in sama foto knjiga je kvalitetna in dobro dodelana. Vseč mi je bil preprost in sproščen ter isket odnos med nami. Znate prisluhnit željam strank, kar je najbolj pomembno. Z veseljem Vas bom priporočila naprej.