Čarobna poroka Ines in Tadej

Čarobna poroka Ines in Tadej

Ines in Tadej

Navdihujoča  naravna lepota, edinstven ambient in brezhibnost storitev so razlog, da je Posestvo Brdo ena od najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.

Na Posestvu Brdo lahko poteka celoten poročni dan, od sprejema, civilnega obreda, do poročnega slavja in zaključka z nočitvijo v Hotelu Brdo. Izbirate lahko med poljubnimi kombinacijami na prostem v parku ali modernem Kongresnem centru Brdo. Prednost ene lokacije je, da se izognete nepredvidljivim razmeram na cesti, usmerjanju svatov in nepotrebnemu izgubljanju časa.

Park Brdo je lokacija v Sloveniji, ki se nahaja v bližini Kranja. Je pretežno krajinsko park, ki se razprostira na več kot 500 hektarjev zelenih površin in obsega različne tipične krajine zahodnega Pohorja, kot so gozdovi, travniki, vinogradi in potoki. Park je bil ustanovljen leta 2007 in je eden izmed prvih krajinskih parkov v Sloveniji.

Park je znan po svojih različnih vrstah flore in favne, vključno z različnimi vrstami gozdnih dreves in redkimi vrstami ptic. Park je tudi priljubljena destinacija za sprehode, kolesarjenje, pohodništvo in druge oblike rekreacije. Obstajajo tudi različne turistične poti in informacijske točke, ki ponujajo obiskovalcem informacije o zgodovini, geografiji in biologiji parka.

Park Brdo je tudi priljubljena lokacija za organizacijo različnih dogodkov, kot so poslovni sestanki, konference, poroke in druge praznovanja. Ima več različnih dvoran in konferenčnih centrov, ki so na voljo za najem in so prilagojeni za različne potrebe in število gostov. Park Brdo tudi ponuja različne storitve, kot so prenočišča, restavracije in druge pomožne storitve za organizacijo dogodkov.