Čarobna poroka Vanja in Gal

Čarobna poroka Vanja in Gal

Vanja in Gal

Romantično fotografiranje Dvorec Gutenbuchel

Poročna zgodba se začne na obrobju Šoštanja, mesteca, ki je bilo dolgo obremenjeno z industrijo. Med sivimi obrati in dimniki se dviga skoraj idiličen prizor, ki je kot pravljica izstopila iz časa. Na blagem pobočju hriba, ovito v gostem drevju parka, stoji čudovit dvorec Gutenbuchel. Skoraj je že skrit, a ravno to mu dodaja poseben čar.

Vanja in Gal sta se odločila, da bo njuno romantično fotografiranje potekalo ravno na tem posestvu. Dvorec je namreč nudil številne krasne lokacije, ki so bile kot nalašč za ujetje njune ljubezenske zgodbe v objektiv poročnega fotografa. Z navdušenjem so prejeli dovoljenje od pristojnih v dvorcu, da lahko koristijo ta čaroben prostor za svoje posebne trenutke.

Ko so stopili skozi velika vrata dvorca, so se znašli v popolnem nasprotju s sivino industrijskega ozadja. Okolica dvorca je ponujala očarljive vrtove, prelepo urejene poti in skrite kotičke, ki so vabili k intimnim trenutkom. Poročni fotograf je spretno ujel vsak nasmeh, vsak nežen dotik med mladoporočencema ter vsak trenutek, ki je govoril o njuni ljubezni.

Za Vanjo in Gala je obisk dvorca Gutenbuchel postal pravo doživetje, saj nista samo ustvarjala skupnih spominov, temveč sta se tudi potopila v zgodovino tega čarobnega kraja. Zdaj, ko gledata svoje poročno fotografiranje, se spominjata ne le trenutkov sreče, temveč tudi tega, kako sta prepletla svojo ljubezen z zgodovinskim čarom dvorca, ki bo živel še mnogo let.