Nasveti in priporočila za popestritev poroke

Nasveti in priporočila za popestritev poroke

Kot poročni fotograf nenehno iščem trenutke, ki bodo ovekovečili čarobnost in lepoto vajinega posebnega dne. Zato me še posebej navdušujejo drobni detajli, kot je posipanje neveste in ženina s suhim cvetjem ali bleščeči trenutki, ko v zrak poletijo konfeti. Ti trenutki ne prinašajo le očarljivih fotografij, ampak tudi vzbudijo navdušenje med gosti, še posebej med najmlajšimi.

FOTO KOTIČEK

Poziraj, ŠKLJOC, in fotografija se takoj natisne. Sliki se lahko doda napis ali posvetilo nevesti in ženinu. Možnost nešteto zabavnih pripomočkov. Če ste se odločili rezervirati 2 x fotografa je postavitev in fotografiranje skoraj ZASTONJ !!

Oglej si ponudbo FOTO KOTIČKA

Prvi ples na poroki nosi globok simbolični pomen. To je prvi uradni ples mladoporočencev kot mož in žena, trenutek, ko se vajini srci združita v ritmu ljubezni. Ta čudovit obred lahko še dodatno obogatita z dodajanjem talne megle, ki bo ustvarila čarobno in romantično vzdušje. Tako bo vajin prvi ples zasijal v pravljični svetlobi, polni ljubezni in nežnosti.

TALNA MEGLA

Efekt talne megle, primeren za otvoritveni ples na poroki ali druge priložnosti. Talna megla je kratko obstojna, kar pomeni, da se obdrži le za čas, ko jo potrebna. Ne povzroča draženja dihal, požarni alarmi v prostoru je ne zaznajo, kar pomeni, da ni omejitev uporabe. Efekt pride do izraza v zaprtih prostorih, kjer ni prepiha.

 

SUHO CVETJE ali CVETNI LISTIČI :

Posipanje z suhim cvetjem je popestritev za fotografe in snemalce. Na slikah popestrijo cvetovi dogajanje in dajo žar in nasmeh svatom, ki obsujejo mladoporočenca.

Spletna stran za naročilo: https://www.porocna-trgovina.com/dekoracija/okrasitev-poroke/cvetni-listici 

STRELCI KONFETOV

Čudoviti konfeti v obliki srca so kot nalašč za poročno slavje. Uporabite jih lahko namesto metanja riža pred cerkvijo. Strelec konfetov je zelo preprost za uporabo – le odvijete tulec in konfeti že letijo v zrak.

Spletna stran za naročilo: https://party.si/si/849-strelci-konfetov

PRSKALICE – ISKRICE

Prskalice so nepogrešljiv del zabave na vsakem praznovanju ali poroki. Razdelite jih svatom in si zaželite željo. Priporočam večje vsaj 70 cm, gorijo bolj dolgo.

Spletna stran za naročilo: https://www.heliumking.si/prskalice-70cm/