Nuša in Klemen

Nuša in Klemen

Nuša in Klemen

Na obrobju majhnega mesteca Dobrna, obdanega z gozdom in prepletenim z zgodovino, so se srečala srca Nuše in Klemna. Njuna ljubezen je rasla kot cvet v čarobnem parku Term Dobrna, kjer so bili vsi trenutki od prve ideje do zadnje minute poročnega dneva izjemno skrbno načrtovani.

Civilni obred je bil v Paviljon sredi parka, kjer so se zlili nežni toni glasbe in romantična atmosfera, ki je bila kot nalašč za zaobljube ljubezni.  Paviljon sredi parka je bil prav tako očarljiv prostor za tiste, ki so sanjarili o poroki pod odprtim nebom.

V idiličnem okolju Term Dobrna je potekalo romantično poročno fotografiranje v parku, kjer sta se zaljubljena para predajala čarom ljubezni. Poročni fotograf je ujel čudovite trenutke, polne nežnosti in sreče, ki bodo večno ostali zapisani v spominu sveže poročenih.

Boutique Hotel Dobrna, s svojo razkošno namestitvijo, je bil kot ustvarjen za prvi skupni nočni oddih mladoporočencev.

Z bogato tradicijo in večletnimi izkušnjami so v Termah Dobrna poskrbeli, da so se vsi načrti odvijali brezhibno, tako da sta Nuša in Klemen lahko uživala v vsakem trenutku svojega posebnega dne. Cerkev v bližini je ponujala možnost tudi za cerkveno poroko, za tiste, ki so želeli v svoj poročni dan vnesti še več duhovnosti.

 

Nuša in Klemen sta svojo ljubezensko zgodbo zapečatila v čarobnih Termah Dobrna, kjer so se prepletli čustva, tradicija in večnost v eno nepozabno poročno zgodbo.