Poročna zgodba Špela in Uroš

Poročna zgodba Špela in Uroš

Špela in Uroš

Matični urad: UE Kamnik

Pri načrtovanju poročnega dne tako ne smeta pozabiti, da brez predhodne prijave datuma poroke na matičnem uradu ne bo nič.

Cerkev: Mekinje

Skorajda pravljična kulisa Kamniških Alp daje zidovju in zvoniku cerkve v Mekinjah pri Kamniku mogočen videz in kar vabi mimoidočega, da se ustavi. Prvo pisno poročilo o stavbni zgodovini kraja, kjer danes stojita samostan in cerkev, sega v 12. stoletje (1143), ko je bil Kamnik osrednje mesto Kranjske. Takrat je na sedanjem kraju stal grad plemenitih Gallenbergov. Ti so imeli vposesti tudi Stari grad nad Kamnikom.

Poročno fotografiranje v Arboretumu

Poroka v Arboretumu ostane v spominu za vedno

Izbirate lahko med tremi lokacijami civilnega poročnega obreda: rozarijemfrancoskim vrtom in zelenico pri jezeru Otočec; v primeru slabega vremena je obred v Galeriji Janeza Boljke, v indonezijskem paviljonu ali pod arkadami pristave.

Zabava v gostilni Pri planinskem orlu

Dobrodošli v družinski gostilni Pri planinskem orlu, kjer kuhamo še na starem ognju.

Klasične tradicionalne in domače jedi ter divjačina, pripravljena po receptih, ki v naši gostilni prehajajo iz roda v rod, so temelj naše ponudbe, ki jo nadgrajujemo z nabavo surovin od lokalnih dobaviteljev iz domačega okolja. Smo ponosni nosilci znaka Gostilna Slovenija in v Okusih Kamnika z največjim veseljem sodelujemo pri ustvarjanju, ohranjanju in bogatenju izvirne kulinarične ponudbe krajev pod Kamniškimi planinami.