Poročno fotografiranje pri Grofu in Stari grad Celje

Poročno fotografiranje pri Grofu in Celjskem gradu

Romantika pod Poletnim Nebom: Poroka na Celjskem gradu in gostilni Grof

Bilo je vroče junijsko jutro, ko se je zgodba o ljubezni začela pisati pod soncem, ki je nežno objemalo zelena polja na Vranskem. Poročno fotografiranje se je začelo s pripravami v gostilni pri Grofu, kjer so prijatelji in družina s prešernostjo pričakovali vrhunec tega čudovitega dne.

Svati so se zabavali že v zgodnjih urah, kjer so vonj po sveže pečenih krofih in smeh napolnili zrak. Gostilna pri Grofu je postala prizorišče smeha, navdušenja in nepozabnih trenutkov, ki so napovedovali, da bo to eden tistih dni, ki jih bodo vsi nosili v srcih še dolgo.

Civilni del poroke je bil postavljen na stari grad Celje, ki je zasijal v vsej svoji grofovski veličini. Nežen poletni veter je igral s cvetjem in belimi prti, ko so se mladoporočenca zazrla drug v drugega. Grof in grofica sta prišla, da bi pozdravila in čestitala, dodajajoč pridih plemiške elegance temu že tako posebnemu dnevu.

Nato so se odpravili na poročno fotografiranje na Celjskem gradu , kjer so se objemi in poljubi zlivali s toplino sončnih žarkov. Notranjost gradu in stolp na vrhu sta postala priči njune ljubezni, ki je bila ujeta v vsaki sliki, kot poletni spomin na večnost.

Po zaključenem fotografiranju je družba odšla na lokacijo gostilne Grof  Vransko, kjer se je zabava nadaljevala v sobi grofa in grofice. Svati so plesali pod poletnim večernim nebom, obkroženi z vonjem cvetja in glasbo, ki je napolnila zrak. Soba je žarela od ljubezni, ki je bila čutiti v vsakem trenutku.

In tako se je poletna romantična zgodba razvijala, polna smeha, ljubezni in toplih poletnih večerov. Pod junijskim nebom so se dva srca združila v večni ljubezenski simfoniji, ki je odmevala na Vranskem in še dlje.