Tenerifi

Tenerifi

Potovanje

Očarajte Svoja Čutila na Sproščenem Potovanju po Otočju Tenerife 

Ali si želite odmora od vsakdanjega vrveža in se prepustiti čarom eksotičnega potovanja? Otok Tenerife ponuja popolno kombinacijo morja, počitka in avanture, ki vas bo popeljala v svet neskončnih možnosti. Vsak dan je priložnost za odkrivanje raznolikega otoka, ki združuje spektakularne razglede, zgodovino, in nepozabna doživetja.

Vaša prva postojanka na tem vulkanskem rajskem otoku bo narodni park Teide, kjer boste doživeli izjemno vulkansko vzdušje in osupljive poglede s visokega grebena na morje, ki se razprostira pod vami. Za ljubitelje kulture in zgodovine je obvezen postanek v otoški prestolnici ter obisk edinstvenega Loro parka, ki vas bo navdušil in pustil nepozabne vtise.

Vendar pa je prava avantura šele začetek. Odpravite se raziskovat manjša mesta in vasi ter skrite kotičke narave, ki sem jih izbral za vas. Na izletu s čolnom se prepustite očarljivosti delfinov, a kdo ve, morda boste imeli srečo in uzrli katerega od veličastnih kitov.

Sprostite se, prepustite se atlantski svežini in dovolite, da vas Tenerife popelje na nepozabno potovanje, polno raznolikosti, raziskovanja in sproščenega vzdušja. Pripravite se na odkrivanje skritih draguljev otoka!