Zimska poroka na Bledu- hotel Triglav Bled

Zimska poroka na Bledu

Hotel Triglav Bled

Zimska poroka na Bledu je čudovita izbira za pare, ki želijo narediti svoj poročni dan še bolj poseben in romantičenBled je ena najbolj priljubljenih lokacij za poroke v Sloveniji hotel Triglav na Bledu in s svojimi čudovitimi razgledi in arhitekturo, ponuja idealno ozadje za vašo zimsko poroko.

Ena od najbolj priljubljenih možnosti za poročno slovesnost je cerkev Sv. Martina, ki se nahaja na otoku sredi Blejskega jezera. Par se lahko s tradicionalnim pletnarjem popelje do otoka, kjer bosta izmenjala poročne zaobljube. Sledi lahko fotografiranje na plaži ob jezeru ali v okolici Blejskega gradu.

Za sprejem in večerjo se lahko par odloči za katero izmed številnih restavracij in hotelov Vila Bled na Bledu, kjer bodo gostje lahko uživali v izvrstni hrani in razgledih na Blejsko jezero. Večina ponuja tudi nastanitev za goste, ki prihajajo izven Bleda.

Poleg tradicionalne poročne obleke, se lahko para odločita tudi za zimsko poročno tematiko, kot so topli plašči, kape, rokavice in šali. Pri izbiri cvetja in dekoracije lahko uporabita zimsko zelenje, bele rože, vejice in sveče, ki bodo ustvarile toplo in romantično vzdušje.

Zimska poroka na Bledu bo zagotovo nekaj posebnega in nepozabnega, ki bo ostalo v spominu vsem, ki bodo del tega čudovitega dne.