Virtualni ogled 360° Vista – park z razgledom

Virtualni ogled 360° Vista – park z razgledom

Virtualni sprehod po prireditvenem prostoru – Vista – park z razgledom. Poleg tega si lahko ogledate Velenjsko plažo, nasip med Velenjskim in Šoštanjskim jezerom in gradnjo hitre ceste.

Vista, ki pomeni razgled, je vznemirljiva, sveža in raznolika; v koraku s časom, a z močnimi koreninami in temelji; je aktivna in razgledana; pozna zgodovino, a gleda naprej; ljubi kulturo, naravo in šport ter spoštuje drugačnost. Park z razgledom Vista je atraktivno območje, ki bo omogočalo kakovostno preživljanje prostega časa (rolanje, kolesarjenje, druženje na zelenicah ipd.), organizacijo različnih prireditev, družabnih dogodkov, sejmov, izobraževanj, kulturnih in festivalskih srečanj.

Logotip je sestavljen iz črke V (ki označuje ime mesta Velenje in je s tem neposredno povezan s krovno destinacijsko znamko), izpisa imena Vista ter slogana “park z razgledom”. Spodnji del znaka simbolizira odsev črke v Velenjskem jezeru in obenem asociira na “mesto pod površjem” – območje delovanja Premogovnika Velenje.