Poročna zgodba poroka na Bledu Nike in Bora

Poročna zgodba poroka na Bledu Nike in Bora

Nika in Bor

Pravljična poroka z najlepšim razgledom na Bledu

V sproščenem in sončnem dopoldnevu smo začeli s fotografiranjem priprav pri ženinu na notranjskem v kraju Rovte pri Logatcu. Fotografiranje smo nadeljevali pri nevesti na čudoviti kmetiji v vasici Kupljenik. Lokacija je znana po Babjem zobu bližina Bohinjske bele.

Glavni del fotografiranja smo imeli na pravljičnem Bledu v okolici Vila Bled na najbolj znani lokaciji Belvedera. Čudovita lokacija za poročno fotografiranje poroke na Bledu.Fotografiranje poroke na Bledu je pravi užitek.

Zabava na Šmarjetni gori nad Kranjem in odličen žur z Mladimi Korenjaki je bil v  Hotel Bellevue. Ta nevpadljivi hotel na vrhu Šmarjetne gore je 6 km oddaljen od Gorenjskega muzeja ter 15 km od gradu Brdo in sprehajalnih poti v parku Brdo.

Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave.
Odmaknjeni so od vsakdanjega mestnega vrveža na prelepem hribčku nad mestom Kranj iz katerega se razprostira pogled na skoraj 20% Slovenije. Hkrati pa smo blizu letališču Jožeta Pučnika (13km.), Ljubljani (25km.), Bledu (26km.),…

Pri njih imate lahko vse na enem mestu!
Pri civilnem delu lahko dahnete da v družbi prelepega razgleda nad mestom Kranj in okolico na hotelskem vrtu, pred bogom lahko svojo ljubezen potrdite v cerkvici svete Marjete iz 9.st., ki stoji poleg hotela, slavje pa pripravimo v restavraciji Bellevue, ki sprejme do 250 ljudi, v kateri boste v dobri družbi ob odlični hrani in glasbi lahko uživali do jutranjih ur.