Poročna zgodba Monike in Miha

Poročna zgodba Monike in Miha

Monika in Miha

Poroka Monike in Miha je bila nedvomno ena najlepših porok zadnjega leta! Priprave na ta prav poseben, so potekale v domačem okolju Galiciji in Šempetru.  Kasneje se je lokacija prestavila na Ribnik pri Lisjaku, kjer smo obdani z naravo in čudovito večerno svetlobo z mladoporočencema, ujeli nekaj prav posebno čarobnih fotografij. Monika in Miha sta skozi celotni dan izžarevala nadvse pozitivno energijo, prijetno in sproščeno vzdušje pa se je tudi med svati raztezalo čez celotni poročni dan. A dobra volja je nedvomno dosegla svoj vrhunec z večernim žurom.

Hiša Lisjak svojo kulinarično zgodbo piše na čudoviti lokaciji. Na njih organizirajo dogodke, kot so poroka, poslovno srečanje, praznovanje življenjske obletnice, družabni dogodek. Najbolj poznani so po prvi in idilični lokaciji na prostem Kozolec pri ribniku

Slovenijo odlikuje raznolikost poročnih lokacij. Kot poročni fotograf prisoten na teh lokacijah sem zbral in bom predstavil 27.najboljših poročnih lokacij za intimne poroke ali velika slavja.

HISA_LISJAK_POROKA_NA_JASI_POROCNI_FOTOGRAF_ROMAN_BOR_FOTO_IZZIV