Najlepše poročne lokacije za zabavo

Najlepše lokacije za poročno zabavo

Slovenijo odlikuje raznolikost poročnih lokacij in jaz kot poročni fotograf prisoten na teh lokacijah sem zbral in bom predstavil najboljše. Izbirata lahko med gradovi, dvorci, hoteli, restavracijami, vilami in številnimi kotički v objemu narave. Na voljo so lokacije za intimne poroke ali velika slavja, lokacije za poroko na prostem ali v romantičnem zavetju štirih zidov. Glede na število gostov, stil vajine poroke in glede na to, od kod prihajata, si bosta tukaj lahko ogledala nekaj primerov.

Hiša Lisjak Tabor svojo kulinarično zgodbo piše na petih lokacijah. Najbolj poznani smo po prvi in idilični lokaciji na prostem Kozolec pri ribniku. Tej se je v Miklavžu pri Taboru kmalu pridružila prostrana lokacija Na jasi. Na njih organiziramo dogodke, kot so poroka, poslovno srečanje, praznovanje življenjske obletnice, družabni dogodek in pripravljamo catering, ki ga pripeljemo tudi na vašo lokacijo. V novi kavarni in restavraciji Lisjak Celjski vam od ponedeljka do nedelje nudimo kosila in večerje iz a’la carte ponudbe, med tednom pripravljamo tudi spreminjajočo dnevno ponudbo kosil in malic, kadar koli pa se lahko razvajate v kavarni z odlično kavo, čaji, tortami, zajtrki. Na Ločici pri Vranskem goste s kakovostno kulinariko od srede do nedelje razvajamo v Gostilni pri Mamici. Hiša Lisjak je blagovna znamka, s katero upravlja in jo vodi podjetje Lesmat d.o.o. 

Baročni dvorec Štatenberg stoji na obrobju Haloz v bližini kraja Makole. Prežet z bogato zgodovino je danes eden najbolj priljubljenih poročnih lokacij pri nas. Dvorec namreč na enem mestu nudi možnost civilnega in cerkvenega obreda ter poročne pogostitve in slavja. S svojimi razkošnimi in velikimi sobanami ter prečudovitim dvoriščem ponuja možnost večjih in tudi manjših poročnih slavij. Poroka na prostem ali v zavetju dvorca. Poročna pogostitev in večerja. Poročna zabava. Ekskluzivni najem celotne lokacije. 

 

Posestvo Frjan Polhov Gradec se nahaja v neposredni bližini Ljubljane, kjer se lahko sprostite in se prepustite brezskrbnim trenutkom. Želite nekaj posebnega, s čimer boste očarali povabljene? Potem je zabava ali dogodek na njihovem posestvu kot nalašč za vas, vaše prijatelje ali poslovne partnerje. Našli jih boste v kraju Briše pri Polhovem Gradcu 18, v neposredni bližini Ljubljane med občinama Horjul in Dobrova – Polhov Gradec, kjer se nahaja košček raja na zemlji – posestvo Frjan. Njihova ponudba Catering in vse ostalo si izbereta sama, seveda vama lahko pomagajo z nasveti, katerega ponudnika lahko izbereta v naši bližnji okolici. Mogoča je postavitev kuhinje na našem posestvu za izbranega ponudnika/catering. Make up za nevesto Na voljo so unikatna darila za svate (domači med). Na razpolago so igrala za otroke: plezalna stena in napihljiva igrala. Po dogovoru pride tudi Klovn Apiterapija v čebelnjaku.

 

Zagotovo ste že slišali za Panonsko vas Moravske Toplice, malo idilično vasico, idealno za miren oddih ali družinski vikend. Vse hiše so grajene v tradicionalni arhitekturi, z glineno ometanimi fasadami, strehe pa so pokrite s trstiko. Panonska vas je odlična lokacija za poročno slavje.

 

Rajski otok Šentjur zaradi svoje edinstvene lokacije ponuja možnost tako vintage kot zelo eleganten stil poroke. Ambient, izbiro barve, dekoracije in okolice v celoti prilagodimo vašim željam. Ker vemo, da je poročni dan eden izmed najpomembnejših dni v vašem življenju, pripravi dogodka posvetimo zelo veliko pozornosti. Prostor za civilni obred lahko v dogovoru z matičnim uradom organiziramo na vodni gladini Rajskega otoka. Na manjšem pomolu bosta usodni “da” izrekla sama, s pričami in matičarjem. Na gladini velikega pomola pa se vama lahko pridruži 50 svatov, ostali pa lahko poročni obred spremljajo iz vodne gladine. Priprava poročnega pomola vključuje: pripravo poročne mize in prostora, pripravo poročnega paviljona z obokom in lanternami, postavitev stolov za mladoporočenca in priči.

 

V Orehovem gaju v kraju Obrije Ljubljana vam pripravimo simpatičen poročni prostor pod orehi, zabavate in družite pa se lahko po celem posestvu. Na osrednjem delu posestva je dovolj prostora in strehe tudi za več kot 200 ljudi. V primeru slabega vremena ste lahko ves čas pod streho, po 24 uri zvečer pa se zabava lahko nemoteno nadaljuje v našem večnamenskem notranjem prostoru Kozolec za 100 oseb. Dogodek pri nas si boste zapomnili po prijetnem ambientu ter dobri energiji prostora in organizacijske ekipe. 

Poroka v osrčju Pohorskih gozdov gostišče SMOGAVC Gorenje pri Zrečah. Za vaju in skupaj z vama načrtujejo ter vama svetujejo pri organizaciji poročnega dne, na vajin dan pa izvedejo ter postrežejo vaju in vajine svate. Trendi porok se nagibajo k temu, da se celotno dogajanje poročnega dne odvija na enem mestu, zato je vse večje povpraševanje in odločanje za poroke na tistih krajih, kjer lahko izpeljejo cerkveni in civilni obred poroke ter organizirajo še poročno zabavo v neposredni bližini.

LOVSKI DOM RAČE. Poročna zgodba se je odvijala v kraju Rače. Poročno fotografiranje pa v krajinskem parku Rače.Krajinski park Rački ribniki – Požeg leži na obrobju Dravskega polja in meri 484 ha. Poročna zabava lovski dom Rače.

 

Gostilna Iršič Laporje nepozabno doživetje vam nudimo v unikatni, zastekljeni dvorani, ki s pogledom na prelepo naravo pričara poseben ambient. Vse od zgodnje pomladi do pozne jeseni nudimo možnost civilnega obreda na prostem, prav tako pa tudi cerkvenega obreda v bližnji cerkvi oddaljeni približno 3 min ali domači Iršičevi kapelici v sklopu kompleksa. Poročni prostor najlepše zapolni od 80 do 120 ljudi.

Zakaj se poročiti v gostišču Pod Donačko goro? Mi vam pomagamo ustvarjati trenutke čarobnosti, ko boste z roko v roki z ljubljeno osebo začeli uresničevati sanje o večnem. V gostišču Pod goro se bomo potrudili, da bo dan, ko si bosta obljubila večno ljubezen, ostal med vajinimi najlepšimi in najvrednejšimi spomini. Z izkušnjami in znanjem vama bomo pomagali pri načrtovanju vajinega poročnega dne, skupaj z vama bomo izbirali jedilnik, vina …Pri nas se lahko tudi civilno poročita. Teraso bomo slavnostno pripravili le za vajino svečanost, da bo poročni DA zvenel v sozvočju vajinih src in diha zelene narave tukaj pod našo goro.

 

Družina DULAR  kraj Zdole s svojo dolgoletno tradicijo v gostinstvu z gostoljubjem in prijaznostjo, z izbranimi jedmi, v prijetnih ambientih iz roda v rod razvaja vse generacije. Domači kraj, ki poleg čudovite okolice ponuja dobro izhodišče za razvoj vinogradništva, nam omogoča nadaljevanje tradicije, ki se odraža v naši blagovni znamki vrhunskih vin – Dular.

 

V Gostilni Janc v kraju Studenec ustvarja že tretja generacija. Pripravljajo tradicionalne jedi po receptih njihovih babic in s tem ohranjajo bogato družinsko tradicijo. Gostilna se nahaja sredi podeželja, na zgornje-dolenjski vinski cesti, zato ne preseneti dejstvo, da je tudi njihova klet polna. Z veseljem vam pomagajo pri izbiri vin iz njihove vinske kleti. Pri njih se ustavite na malico, kosilo, sprejemajo pa tudi večje skupine in poskrbijo, da so različne posebne priložnosti zares posebne (poroke, obletnice, catering).

 

AMBIJENT GALERIJE UKUSOV – V OBJEMU BAROČNEGA PARKA Restavracija Galerija okusov v kraju Petrovče  v svojem ambientu ponuja številne možnosti organizacije dogodkov in pogostitev. Zunanje dogajanje je postavljeno v baročni park, v notranjosti pa se dogajanje lahko povezuje skozi sprejemni prostor, a la carte sobo, dve veliki dvorani in vinoteko. VRHUNEC DOŽIVETJA Osrednji prostor restavracije zadovolji tudi najzahtevnejša čutila. Ambient in iskrenost kreacij na krožnikih sta namenjena najvišji kulinarični izkušnji. Pod velikimi krošnjami dogodki zaživijo v povsem drugačni luči. Narava ponuja številne možnosti prilagoditve prostora in pogostitve.

 

Dvorec Rakičan se nahaja v bližini Murske Sobote, tik ob avtocesti, a ob enem na izredno mirni lokaciji, obdan z mogočnim grajskim parkom in prekrasnimi mogočnimi drevesi. Njegova pravljična lokacija je idealna za popolno sprostitev ter za zasebni dogodek, kot je poroka. V tem edinstvenem ambientu ponujamo možnost poročnega obreda ter poročnega slavja. Zaradi bogate preteklosti in kulturno-zgodovinske dediščine so poroke v dvorcu nepozabne. Poroke lahko potekaju na grajskem dvorišču, v grajskem parku, v nedavno prenovljeni grajski kapelici ali v eni izmed grajskih dvoran, ki se nahajajo v dvorcu. Poročna slavja se odvijajo na travniku v grajskem parku ali v čudoviti grajski dvorani.

 

Slovenia Eco Resort, kjer boste doživeli nepozaben pravljični poročni dan v naravi. Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo , tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Slovenia Eco Resortu boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe. Nudimo vam poročni obred, poročno slavje in prenočišča. V prijetnem ambientu tradicionalnega toplarja nudimo možnost najema prostora, ki sprejme do 90 ljudi. Ogrevana dvorana z vonjem po lesu in prekrasnim razgledom je več kot primeren prostor za praznovanje poroke.

 

Posestvo ČEBRON Preserje. V osrčju čudovite Vipavske doline, uvrščene med top 10 najboljših destinacij v Evropi, leži vasica Preserje. V vasici na griču, odmaknjeni od mestnega vrveža, pa se nahaja posestvo Čebron. Blagovna znamka Čebron Family Estate je plod sedemindvajsetih let delovanja v vinarstvu, gostinstvu in turizmu. Naš ponos predstavljajo lastno pridelana izbrana vina, ki odražajo svojo sortnost, z ljubeznijo pripravljena hrana, postrežena v naši gostilni Rahela ter možnost nastanitve v sobah ali apartmaju, opremljenih v podeželskem slogu in z očarljivim pogledom na Vipavsko dolino. Pri »Čebronovih« si lahko zjutraj ob slastnem domačem zajtrku naberete moči za potepanje po okolici. V vseh letnih časih vam znamo svetovati in vas napotiti v nekatere izmed najlepših kotičkov Slovenije. V poletnih mesecih se lahko osvežite tudi v bazenu na domačiji.

 

DVOR JEZERŠEK v kraju Cerklje na Gorenskem. Na idilični lokaciji v objemu Kamniško-Savinjskih Alp stoji veličastna, več kot 250 let stara domačija. Tu si roko podajata tradicija in sodobnost in natanko tukaj lahko Slovenijo tudi »okusite«. Gostinska ponudba je namreč usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike, kar potrjuje prestižni naziv Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo«. Pod eno streho združeni hotel, gostilna, konferenčni prostori in Akademija Jezeršek ter njihova celostna ponudba izrekajo dobrodošlico poslovnim gostom in zasebnim obiskovalcem, posameznikom in družinam. Dvor Jezeršek pa je s svojo lepo urejeno okolico tudi priljubljena lokacija za romantične poroke in pravljico, ki se nikoli ne konča.

 

Gostilna Pri Studencu v  kraju Turnišče prostor za poroko, abraham, rojstni dan, krst, birmo, prvo obhajilo, poslovno kosilo/srečanje, catering, družinska srečanja? Oglasite se pri njih, kjer Vam bojo z njihovimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomagali pripraviti Vaše slavje, ki bo za Vas in Vaše goste nepozabno. Kuharji in natakarji bodo poskrbeli, da bo hrana okusna, sveže pripravljena in odlično postrežena. Pri hrani se lahko odločite za klasično strežbo (porcijsko, plošče) ali pa toplo-hladni bife, v katerem bojo po Vaših željah pripravili specialitete, ki bodo pripravljene iz svinjskega, govejega ali puranjega mesa, raznih rib, različnih prilog in zelenjave, zraven tega pa sta Vam na voljo tudi solatni ter sadni bife. Zadnjih nekaj let se ukvarjajo tudi z dostavo hrane na dom (catering). Naša želja je, da se pri njih sprostite, poskusite njihovo pripravljeno hrano, odidete zadovoljni in se radi vračate k njim. Za samo postrežbo in Vaše dobro počutje pa bo poskrbel kolektiv gostilne »Pri Studencu«.

 

Gostišče pri Čebelici v kraju Lukovica. Poskrbijo za nepozabna poročna praznovanja. Na voljo je široka paleta “poročnih menijev” z živo glasbo, njihova posebnost pa je, da lahko mladoporočenca po zabavi pri njih tudi prespita.

 

Gostišče LIVADA LJUBLJANA. V prijetnem okolju sredi Ljubljane, a odmaknjena od mestnega vrveža, vas z elitno lego na bregu Ljubljanice prijazno pričakuje Livada. Dan, ko bosta rekla »DA«, naj bo VAJIN dan, začetek novega obdobja vajinega življenja. Pričnita ga z nasmehom na ustih in brez skrbi za svate. Zaupajte nam, da ga skupaj z vama pripravimo tako, da bo ostal VAJIN dan vama in vajinim svatom v nepozabnem, trajnem in veselem spominu. Poročna dvorana sprejme glede na postavitev miz (po vaši izbiri – linijska, podkev, omizja, otočki,…) in velikost plesišča do 130 oseb. Mladoporočenca in njuni svatje imajo na razpolago tudi del letnega vrta s pogledom na Ljubljanico. Poročne menije prilagodimo glede na željo stranke in v okvirih naše ponudbe. Cena poročnega menija vključuje svečane pogrinjke, pijača se obračuna po ceniku in porabi. Živo glasbo zagotovi stranka, z veseljem pa pomagamo s kontakti nekaterih ansamblov. Poskrbljeno je tudi za vozila, saj nudi naše lastno parkirišče prostor do 200 vozilom. Posebnost Livade je lastni rečni privez, ki mladoporočencema in svatom omogoča prav poseben prihod na kraj civilnega poročnega obreda in/ali poročnega slavja – z rečno ladjico se lahko pripeljete iz smeri centra Ljubljane ali smeri Podpeči.

Edinstvena poroka Lavender Hill Tukaj vajine želje postanejo resničnost. Vajina ljubezen je ključ do vajine magične poroke. To že imata in zato vama iz srca čestitamo. Zelo dobro se zavedamo, kako močan in pomemben je za vaju poročni dan. Prav to je razlog, da smo poroki na Lavender Hillu popolnoma predani. Za vaju jo ustvarjamo s srcem in magično energijo, ki jo izžareva posestvo. Na voljo imata vse, kar potrebujeta. Civilni obred v naravi, poročno slavje pod mogočnim skednjem, prenočišča v udobnih in prijetnih apartmajih, vrhunsko kulinariko, detajle za piko na i in magično energijo. Naj bo vajina poroka edinstvena in nepozabna.

 

Okrepčevalnica Zelena dolina. Obiščite jih v prijetnem ambientu v kraju Stoperce, ki vam ponuja še kaj več, kot samo dobro hrano in pijačo ter odnesite le delček tega tudi drugim, ki jih morda še ne poznajo. Na željo strank uredimo obratovalni čas tudi ob dnevih, ko okrepčevalnica ne obratuje in ga podaljšamo po potrebi.

 

Poroka v gostilni pod Krvavcem je kot poročni park, izjemen ambijent za kakovostno poroko. V urejeni restavraciji z velikim lestencem in galerijo lahko gostijo do 145 gostov.

Galaksija Trebnje. Velikost in prostornost restavracije je poleg redni ponudbi, namenjena tudi večjim pogostitvam, kot so: poročna slavja, maturantski plesi, rojstnodnevne zabave in obletnice, poslovni dogodki, društvene aktivnosti itd. Posebno pozornost namenjamo tudi praznovanjem ob krstu, obhajilu in birmi. Prostornost velike klimatizirane restavracije omogoča pogostitev do 300 gostov, v primeru manj zahtevne postavitve omizja, tudi do 400 gostov.

Poročna lokacija TERME DOBRNA, ki s svojo bogato zgodovino in tradicijo, že stoletja piše zgodbe o večnosti. Čarobni trenutki, romantične želje, nežne misli, veliki načrti, navali prijetnih čustev, sonce v srcu in še tako veliko pozitivnih sklopov besed lahko opiše samo vajin dan, ki bo neprimerljiv in neponovljiv. In v Termah Dobrna vama bomo pri tem pomagali.

DA BO VAJIN DAN POPOLN, NUDIMO: Civilni obred v poročni dvorani ali v paviljonu sredi parka Sestavo menujev za civilno pogostitev (hladno-topli bife) in poročna slavja (svečano strežena večerja ali hladno-topli bife) Priprava poročne zabave Priprava poročne torte Nastanitev mladoporočencev v suiti Hotela Vita** Ugodna nastanitev svatov Jutranja pogostitev oziroma pozni zajtrk Možna je tudi cerkvena poroka v bližnji cerkvi.

 

Restavracija ViaBona

Najboljši prostor za poroko in poročno zabavo! Iščete gostilno za poroko v Ljubljani in prostor za poročno zabavo in z živo glasbo in plesom ? Sprejmemo 150 svatov in pripravimo veliko plesišče, da se lahko svatje zavrtijo in plešejo do jutra. Vajina poroka bo romantična, prav takšna kot sta si jo zamislila. Za nami je 19 let pripravljanja zabav in poročnih slavij ter preko 300 izpeljanih porok. Prilagodimo se vajinim željam in pričakovanjem , tako z jedilnikom kot z organizacijo poroke, Pomagamo vama z nasveti in bogatimi izkušnjami.

VINSKI DVOR DEU na Malkovcu.

V družbi vinogradov in zidanic, s širokim razgledom od Trdinovega vrha do Kuma in urejenim prometnim dostopom, je Vinski dvor odlična zgodba za vse, ki želijo doživeti pristnost dolenjske domačnosti, pa naj gre za zaseben, družinski, izletniški ali večdnevni počitniški, izobraževalni, poslovni in kongresni dogodek, sproščen piknik na prostem ali praznovanje rojstnega dne sredi mrzle zime. S profesionalno odličnostjo sprejme tudi poročne slovesnosti. Že sliši se sanjsko: »Ohcet sva imela v Vinskem dvoru Deu!«

Domačija Pr’Brodarju je posestvo v osrčju Poljanske doline. Tu se združijo tri velike ljubezni. Ljubezen do ljudi, ljubezen do hrane in ljubezen do čudovitih konj. Čudovita lokacija za poroke in zabavo.

 

Restavracija Namanova Slovenj Gradec je primerna za vse, ki želijo organizirati obletnice, rojstno dnevne zabave, poroke, sedmine, maturantske plese, zaključke ob koncu leta.

 

Zabava na Šmarjetni gori nad Kranjem in odličen žur z Mladimi Korenjaki je bil v  Hotel Bellevue. Ta nevpadljivi hotel na vrhu Šmarjetne gore je 6 km oddaljen od Gorenjskega muzeja ter 15 km od gradu Brdo in sprehajalnih poti v parku Brdo.

Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave.
Odmaknjeni so od vsakdanjega mestnega vrveža na prelepem hribčku nad mestom Kranj iz katerega se razprostira pogled na skoraj 20% Slovenije. Hkrati pa smo blizu letališču Jožeta Pučnika (13km.), Ljubljani (25km.), Bledu (26km.),…

Pri njih imate lahko vse na enem mestu!
Pri civilnem delu lahko dahnete da v družbi prelepega razgleda nad mestom Kranj in okolico na hotelskem vrtu, pred bogom lahko svojo ljubezen potrdite v cerkvici svete Marjete iz 9.st., ki stoji poleg hotela, slavje pa pripravimo v restavraciji Bellevue, ki sprejme do 250 ljudi, v kateri boste v dobri družbi ob odlični hrani in glasbi lahko uživali do jutranjih ur.

V zgornjem nadstropju restavracije Grof  Vransko se odpirajo vrata do intimnega zatočišča ljubezni, imenovanega Grofova in Grofičina soba. Te čarobne prostore odlikuje pridih romantične preteklosti, ki se prepleta z modernim udobjem.

Grofova soba je zasanjana oaza, kjer se zbirajo srčna srečanja manjših porok ali  skupin do 45 ljubiteljev ljubezni. Njena topla osvetlitev ustvarja nežen ambient, ki vabi k intimnim trenutkom in poglobljenim pogovorom. Bogata tapiserija na stenah pripoveduje zgodbo stoletij, medtem ko starinsko pohištvo zagotavlja udobje in eleganco.

Sosednja Grofičina soba, ki se zliva s čarom Grofove sobe, ustvarja popolno harmonijo za sproščene dogodke, sestanke, delavnice ter predavanja. Razkošno opremljena s pisano mešanico udobnih stolov in mehkih preprog, ta soba predstavlja idealen prostor, kjer se lahko ideje prepletajo kot nevidna nit ljubezni.

Zidanica Opara – Mirna         

Virtualni ogled 360°

Virtalni sprehod po zidanci se nahaja med dolenjskimi griči obdana s prekrasnimi vinogradi. Oddaljena je   8 km iz centra Trebnjega, kjer vas pričakujo v prijetnem ambientu z velikim parkiriščem.

Foto “IZZIV” Roman Bor s.p. 

VIRTALNI SPREHOD

Nudijo:

civilno poroko na prostem ali v vinski dvorani, sprejem gostov z aperitivom in domačo penino,pestro ponudbo pristnih slovenskih jedi in jedi mednarodne kuhinje. Velik izbor poročnih hladno-toplih bifejev, svetovanje pri izbiri glasbe, možnost prenočevanja mladoporočencev, serviranje poročne torte v romantičnem ambientu vinoteke. Neomejen čas zabave.

 

RANČ BURGER VENIŠE Prostor obdan med gorami, pobarvan z barvo gozdov, vonj sena, in zvoki narave. Tukaj stoji ranč, kjer znajo pričarati romantiko na najvišjem nivoju.

Poročni dan je pravzaprav sestavljen iz prečudovitih trenutkov in trenutki so v življenju tisti, ki edini štejejo. Zatorej se na vajin dan prepustita trenutkom, pustita se razvajati in vzemita si čas zase, kajti tudi mi si ga bomo – samo za vaju!

  • Civilna poroka na prostem in cerkvena poroka v kapelici v idiličnem okolju Ranča Burger Veniše
    • Poročno slavje na prostem ali pod šotorom v stilu pravih Hollywodskih zvezd; zamislite si zvezdnato nebo ter mize, okrašene s steklenimi posodicami, v katerih plavajo svečke

Za mladoporočenca imajo tudi darilo. Nočitev z zajtrkom s presenečenjem.

 

Piknik plac Kos Šmartno v Rožni dolini. Čudovit prostor za poroke kot tudi za druge vrste zabave. Bajerček popestri ambijent, kot je tudi primeren za fotografiranje mladoporočencev. 

Restavracija Gaj Mozirje se nahaja na očarljivi lokaciji ob bregovih kristalno čiste reke Savinje, ki s svojim bogatim ribjim življenjem privablja ribiče in ljubitelje narave iz vse Slovenije ter širše Evrope. Ta slikovita restavracija se ponaša s svojo neposredno bližino ekološko hortikulturnega dragulja, Mozirskega gaja, in je obdana z objekti Športnega parka Mozirje. Njeni čudoviti prostori so popolni za praznovanja ljubezni, kot so poroke, pa tudi za slavljenja pomembnih življenjskih trenutkov, obletnic in večjih druženj ob izjemni kulinarični izkušnji.

Poroka s Pridihom Grajskega Razkošja

Grad Tuštanj Moravče, kraj, kjer se združita brezčasna prvinskost in iskrena ljubezen, je popolna destinacija za vajin najlepši dan. Sredi romantične narave vama ponuja edinstven ambient, kjer lahko organizirata celotno poroko na enem mestu.